Vuodenvaihde on tilinteon aika

Niin se kai on, yhteenvetoja menneestä kaudesta ja uusi suuntaviivoja pitäisi piirtää. Minun tapauksessa ei kuitenkaan uudenvuodenlupauksia ole, en ole harrastanut niitä koskaan enkä näe tarvetta harrastaa myöskään tulevaisuudessa.

2015 oli metkan vaikea vuosi. Ja samalla hyvin palkitseva vuosi. Opin itsestäni paljon, myös urheilun ulkopuolella. Liikunnallinen minä sai uutta puhtia ja aloitin tavoitteellisen harjoittelun, ennen olin vaan liikkunut. Nälkä kasvoi syödessään ja koulutus antoi työkalut valmennukseen.

Mitä viime vuodesta jäi käteen: uusi maratoniennätys, ensimmäinen Cooperi ikäisekseni erinomaisen tuloksen kanssa, muutama hyvä 10 km kisa, kolme puolimaratonia, kaksi maratonia ja löytönä triathlon koko lajina. Sille annoin elokuussa pikkusormen ja se vei koko käden. Käsi ei riitä, se vei koko naisen.

Vuosi toi mukanaan lisensoitumisen koulutetuksi personal traineriksi, uudet työkuviot, ymmärtämisen siitä, että paljon on vielä opittava eikä opintie lopu koskaan. Vuosi toi mukanaan Kirkkonummen Gladiuksen Tri-osaston ja yhteistreenit loistavien ja innostavien tyyppien kanssa.

En kärsinyt viime vuonna ensimmäisestäkään vakavasta vammasta. Muutama nirhaumaa ei lasketa. Edes kynsiä ei irronnut tänä vuonna, olen kai oppinut ostamaan tarpeeksi isoja juoksukenkiä. Olen terve ja jaksan pusertaa ja suunnitelmia on uudelle vuodelle sekä työkuvioissa että omassa harjoittelussa sekä kilpailussa. Harjoituskalenterissa ovat jo kesän kisat ja omaehtoiset treenileirit Saarenmaalla. Kilpailukausi alkaa tietysti Kuusijärvellä 4.6. Kesän kohokohdat saavat olemaan Joroisten puolimatka 16.7.(kunhan pääsen jonotuslistalta varsinaiselle listalle) ja Tahkon puolimatka 6.8., väliin mahtuu kaikkea kivaa tekemistä, lyhyempää ja pidempää, kilpamielessä ja muuten vaan. Kilpatilanne se vaan on sellainen, että samalla saa aivan upean harjoitustreenin jos hakee maksimitreeniä. Vuoden maratonia en ole vielä päättänyt, se olisi kiva juosta ulkomailla, pitänee vähän miettiä asiaa.

Työkuviossa – olen ryhtynyt Tapiolassa sijaitsevan TipTopKuntoon PT-

studion toiseksi yrittäjäksi ja uudelle vuodelle on jo yhtä sun toista sovittu. Luentosarjan laajennus on työn alla ja pienryhmävalmennuksia mallinnan ja työstän tällä hetkellä työpöydälläni. Seniorien kunto ja yritysvalmennus kiinnostavat yhä enemmän yksilötyön ohella. Asiat kuitenkaan eivät tapahdu itsestään joten puserrettavaa on.

Paljon on tehty, vielä enemmän on edessä, eli tilanne on HYVÄ!

Hyvää Joulua kaikille!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s