Kisakalenteri 2016

Viime kerralla tuli kirjoitetuksi ”numerolappu rinnassa” kirmaamisesta pitkin maita ja mantuja. Ja että kalenterilla on taipumus täyttyä. Kisailukausi on Suomessa lyhyt – joten kasaantumista on havaittavissa. Etelä-Euroopassa kun asustelisi, olisi tilanne toinen. Ateenan puolimaratonikin olisi jo ensi viikonloppuna…

Nyt kun olemme maaliskuun puolessavälissä, kalenterissani on seuraavat kisat joihin olen jo ilmoittautunut:

5.5. Bodom-trail

14.5.Helsinki City Run, puolimaratoni

5.6. Vantaan Kuusijärvi, sprint

11.6. Vanajanlinna, sprint

2.7. Vierumäki, perusmatka

9.7. Orissaare Triathlon, pikasprint lomaviikon päätteeksi kotimaisemissa 🙂

16.7. Joroinen, puolimatka

6.8. Tahko, puolimatka

13.8. HCM…. (tähän on pakko kommentoida, että ”palauttava maratoni” – HCRStreetTeamilaisuus velvoittaa)

8.10. Vantaan Maraton ja siihen saa kausi loppua.

Voin lyödä vetoa (virolaisittain – voin syödä hattuni josen…) että tähän lisäänty sopivasti pari 10 km pätkää ja ehkä jonnekin puolimaratoni. Ja joku swimrun olisi hyvä löytää jonnekin passeliin väliin. On niin paljon kiinnostavaa.

Tästä tulee mieleen eräs keskustelu erään urheilua harrastavan tuttuni kanssa. Oli puhetta tämän vuoden kisoista. Hän oli sitä mieltä että ”joo, sinulle tulee vaikea puolimatkalla” ja ”joset ole superhyvä, ei kannata” ja muuta sellaista. Minä taas ajattelen, että tämä elämä on tässä ja nyt ja minä en nuorru vaikka kuinka minä hyppisin saltoja asian eteen. Joten vastasin, että ”I have no time to wait the right timing”.  Minähän taistelen jatkuvasti ikäfaktoria vastaan. Taustaselvitykseksi – hän on siis mies, Etelä-Euroopasta ja minusta nuorempi.

Eli yhteenvetona – tulosluetteloon mahtuu numeroita ja kaikki ei voi olla siinä kärkipäässä. Minä en ole. Mutta minä olen vahvasti mukana omalla parhaalla tekemisellä ja tänä vuonna haen itselleni pohja-ajat kolmeen matkaan: sprinttiin, perus- ja puolimatkaan. Ja sittes syksyllä lasketaan lampaat ja mietitään, onko syytä havitella 2017 täysmatkaa ja kestääkö fysiikka ja pää. Tai mikä on lopullinen suunnitelma.

Ja näistä kisoista vielä – kas kun minä tykkään kisailla! Minulla on ollut aina hitosti kilapiluviettiä eikä se tilanne vuosien karttuessa ole mihinkään muuttunut… Tuskin koskaan muuttuukaan.

Mutta huomenna matka käy taas Tallinnaan toiseen silmäleikkaukseen.

Illustroiva kuva on viimevuotiselta Ateenan puolimaralta toukokuussa. Tänä vuonna tämä siis siirrettiin maaliskuulle. Ja tänä vuonna keskityn tiukempaan tekemiseen kotimaisemissa Suomessa ja Virossa.

IMG_1604

 

One thought on “Kisakalenteri 2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s