Luennot/workshopit

 

TAVOITTEENA HYVINVOIVA IHMINEN, ASKELEET KOHTI PAREMPAA KUNTOA – tilaisuuden kesto noin 1,5 – 2,0 h. Luennossa käydään läpi perusasioita: jaksamisen reservit, kunnon osa-alueet ja harjoittelu näillä alueella. Annan selkeitä vinkkejä kestävyyden ja lihaskunnon harjoittamiseen, myös kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, sivuamme myös liikkuvuutta, kehon koostumusta ja psyykkisiä tekijöitä. Puhumme vielä liikunnan annostelusta ja vastaan askarruttaviin kysymyksiin. Kohderyhmänä omasta kunnosta kiinnostuneet ja/tai elämäntapamuutosta harkitsevat ja/tai jo toteuttavat henkilöt.

Hinta yrityksille 270,- € (alv 0%).

VIERIVÄ KIVI EI SAMMALOIDU – SENIORIT LIIKKEELLE! – tilaisuuden kesto noin 1,5 – 2 h. Luennossa käyn läpi seniorikansalaisen liikunnan ja ravitsemuksen erityispiirteitä, puhumme melko paljon lihaskunnosta ja sen tärkeydestä myös elämän kypsemmällä puolella, kestävyysliikunnasta sekä kunnosta yleensä. Annan käytännön vinkkejä ravitsemukseen liittyen sekä kuntoilun aloittamiseen sekä vastaan muihin kysymyksiin. Kohderyhmänä keski-ikäinen ja ikääntyvä henkilö tai ikä-ihmisten kanssa työtä tekevä taikka lähinomainen. Luento sopii myös hyvin iäkkäille koska kuntoilun aloittaminen ei voi olla koskaan liian myöhäistä – aina on jotain tehtävissä paremman vanhuuden puolesta!

Hinta yrityksille 270,- € (alv 0%), seuroille ja järjestöille 135,- (alv 0%).

LIHASKUNTOHARJOITTELUN ABC ALOITTELIJALLE – tilaisuuden kesto noin 1,5 – 2 h. Luentokokonaisuus kattaa voimaharjoittelun terminologian, puhumme voimaportaista ja voiman lajeista sekä mitä niiden harjoittelu käytännössä tarkoittaa. Luennolta saa neuvoja, millainen harjoittelumuoto kuhunkin tarkoitukseen sopii, miten ohjelmoidaan harjoitukset ja harjoituspäivä sekä käydään läpi lihaskuntoharjoittelun ravitsemukselliset erityispiirteet. Mukana on pari esimerkkiohjelmaa. Kuntosalimaailma on monelle hiukan pelottava – luennon jälkeen olet melkein kuin kala vedessä siinäkin maailmassa. Erityisen hyvin sopii luentotilaisuus yritykselle jossa on oma kuntosali vajaakäytössä – luennon voi yhdistää käytännön tutustumiseen laitteisiin ja alustavaan tekniikkaopetteluun.

Hinta yrityksille 270,- € (alv 0%), seuroille ja järjestöille 135,- (alv 0%).

TRIATHLON – KUNTOILIJASTA KILPAILIJAKSI  – tilaisuuden kesto 2,0 – 2,5 h.
Avaan luennolla triathlonin keskeisiä käsitteitä, puhumme välineistöstä, triathlonharjoittelun aloittamisesta ja tavoitteellisuudesta sekä mahdollisista eteen tulevista haasteista. Käyn läpi miten harjoittelua kannattaa ohjelmoida ja miten harjoittelua rytmittää. Puhumme kuntokilpailusta ja millaisia kilpailuja Suomesta löytyy. Luennolla sivutaan myös kestävyysharjoittelun ravitsemusaspekteja, puhumme levosta, palautumisesta, lajinomaista lihaskuntoharjoittelusta yleisesti ja kehonhuollosta palautumisen ja sitä kautta harjoittelun tueksi.

Hinta yrityksille 270,- €( alv 0%), seuroille ja järjestöille 135,- (alv 0%).

LAJINOMAISTA LIHASKUNTOHARJOITTELUA KESTÄVYYSHARJOITTELIJALLE / TRIATHLON – WORKSHOP – kesto noin 3 -4  h. Aloitamme teoriaosiolla, paneudumme voimaportaisiin, puhumme mitä, milloin ja miksi harjoitella. Käymme läpi myös lihaskuntoharjoittelun ravitsemuksillisa aspekteja triatleetin näkökulmasta. Käytännön työkaluiksi on tarjolla laaja triharjoittelijan lihaskunto-liikepankki harjoittelun tueksi. Sen käymme läpi tekemällä ja opettelemalla tekniikan. Workshopin edellytys on kuntosalimaiset olosuhteet (ylätalja, ristikkäistalja, levytangot, mieluusti Smith-laite ja TRX), minimissään pienvälineet (kepit, matot, käsipainot). Workshopin vetäjällä on mukana AV-välineet ja videotykki. TipTop Kuntostudioon workshoppiin mahtuu maksimissaan noin 6 – 8 hlö.

Workshopista löytyy myös blogikirjoitus joka on yhteenveto eräästä tilaisuudesta, löydät kirjoituksen tästä.

Hinta yrityksille 380,- €(alv 0%), seuroille ja järjestöille 190,-€ (alv 0%).

AKTIIVINEN KEHONHUOLTO: RULLAUSTA, LIIKKUVUUTTA JA TEHOKASTA PALAUTUMISTA  WORKSHOP   kesto noin 2-2,5 h. Sisältää lyhyen teoriaosuuden jossa käydään läpi faskioiden ja lihaksien huollon merkitys terveydelle, palautumiselle ja treenin tehokkuudelle, tutustumme itsehoidollisiin käsittelytekniikkoihin, esittelen rullausvälineiden eri käyttötavat ja -tarkoitukset ja opimme havannoimaan ja hoitamaan oma liikkuvuutta ja lihaksistoa. Ohjaajalla on mukana tarvittava välineistö ryhmälle (max 16 hlö).

Hinta 270,- € (alv 0%), seuroille ja järjestöille 135,- (alv 0%).

rullan-kanssa

One thought on “Luennot/workshopit

  1. Päivitysilmoitus: Vielä lihaskuntoharjoittelusta, täsmäharjoittelua triatlonistille | Personal Trainer Kadri Forsström

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s