Triathlon- ja uintivalmennus

Valmennusryhmä kaudelle 2018-2019 toteutuu yhteistyössä HelTri:n kanssa, vakioviikkotreenipäivät tiistai aamu uinti Kauniaisissa ja keskiviikko-ilta, juoksu/yhdistelmäharjoitus, lisäksi HelTri:n fysiikkaharjoitus perjantaisin Espoossa ja spinning lauantaisin Maslassa (alk. lokakuu). Jos olet kiinnostunut ja varaa paikkasi https://heltri.myclub.fi/flow/events/973761 . Ryhmä starttaa ti 11.9.2018! 

Lue esite täältä: Triathlonkoulun_lukio__syksy_2018__esite__HelTri_Kauniainen._v1.0.1

Triathlonvalmennus yksilövalmennuksena                                                   alk. 240,- / kk

Triathlonvalmennus yksilövalmennuksena sisältää  kestävyyskunto- ja lihaskuntotestit, harjoittelun yksilöllisen ohjelmoinnin tavoitteiden ja aikaresurssien mukaan, kestävyyskuntoilijan lihaskunto ja -huolto ohjelmat  sekä seurannan. Tapaamiset ovat harjoittelulähtöiset. Lisänä on tukemassa harjoittelua ravintovalmennus. Tapaamisia on keskimäärin 2-3 kpl/kk.  Minimiaika 3 kk.

Triathlonvalmennus etävalmennuksena                                                              120,- /kk

Haastattelu ja tavoitteidenasenta (tämä mieluummin livetapaamisessa), yksilöllinen harjoitusohjelma 2 vko:n jaksoissa, viikottainen yhteydenpito (puhelin, sähköposti, jokin muu etäväline). Valmentajan tuki

Uinti parempaan kuosiin (3 kertaa)                                                   180,- / 3 tapaamista

Uinnin yksilövalmennuspaketti. Sisältää 6 uinti-tapaamista altaalla ja yksilölliset neuvot uinnin kohentamiseksi. Painotus vapaauinnilla, sopii aloittelevalle triathlonistille joka kaipaa varmuutta uintiin.

Kestävyysurheilijan / -kuntourheilijan fysiikkavalmennus                  120,- / 2 tapaamista

Lihaskunto, mobilisaatio – stabilisaatio, optimointi ja huolto – tämä on täysin personoitu paketti. Sisältö muokkautuu just kyseisen tilaajan tarpeen mukaan. Tapaamiset toteutuvat Otahallilla tai Meilahdessa Unisport tiloissa.

 

Lisätiedot Kadri Forsström 040 1720903 / kadri@kadriforsstrom.com

maalis2017-Jukka ja Hene3